Tuesday, 3 December 2013

Smart Learning 2.0

assalamualaikum :)

hari nieh yuni nak bercerita sekit tentang smart learning 2.0
pada mulanye meeting jawantankuasa je ..
tgh bincang2 sekali abg hanz cakap nak buat program smart learning 2.0
dan program nie ayuni kne handle a.k.a pengarah program ...
mak aiiiiiiiii 
nak tercabut jantung habak hang ..

mula2 dah tolak tp abg hanz x layan je 
so nak x nak kne la jalankan tugas 
fuuuuhhhh ~
mcm2 dugaan datang ..
satu persatu sampai satu tahap yuni give up giler 
tapi alhamdulillah akhirnya berjaya juga sampai ke tahap ini
walaupun dlm menjayakan program nie mcm2 bende berlaku 
sehingga pertumpahan air mata lah 
tapi berjaya juga :)

thanx sgt2 pada jawatankuasa yang selalu bg kerjasama
semangat dan nasihat pada yuni yeeeee ...
sekarang yuni dh lalui dan rasai pengalaman itu
betapa seronoknya dan x terkata :)

TERIMA KASIH PADA SEMUANYAAAA !
TERIMA KASIH PADA YANG HADIR :)

bersama brother2 PSSCM UNISEL BJ

jawantankuasa yang banyak membantu ! tq so much much :)

No comments:

Post a Comment